تعداد بازدید : 958 - تاریخ خبر : دوشنبه 7 خرداد 1397 - 05:39
اطلاعیه آموزشی ؛
اسامی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی اعلام شد

در پایان جلسه امتیازبندی دانشجویان تعداد 41 نفر از دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی سازمان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما و بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه، در جلسه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که امروز دوشنبه 7 / 3 / 97 با حضور نمایندگان منابع انسانی، معاونین آموزش و پژوهش، فرهنگی و دانشجویی و برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، پرونده امتیازدهی تعدادی از دانشجویان از دانشکده‌های فنی و مهندسی رسانه، تولید و دین و رسانه قم بررسی و تعداد 41 نفر از فارغ‌التحصیلان به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی شدند.

افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه " کمیته جایابی" از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.

دانشکده فنی و مهندسی رسانه

39 - سیده‌زهرا بذرگری

40 - حسین عباسی

41 - سمیه میرمهدوی

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه " دبیرخانه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان"

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.