تعداد بازدید : 189 - تاریخ خبر : دوشنبه 7 خرداد 1397 - 05:39
اطلاعیه آموزشی ؛
اسامی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی اعلام شد

در پایان جلسه امتیازبندی دانشجویان تعداد 41 نفر از دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی سازمان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما و بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه، در جلسه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که امروز دوشنبه 7 / 3 / 97 با حضور نمایندگان منابع انسانی، معاونین آموزش و پژوهش، فرهنگی و دانشجویی و برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، پرونده امتیازدهی تعدادی از دانشجویان از دانشکده‌های فنی و مهندسی رسانه، تولید و دین و رسانه قم بررسی و تعداد 41 نفر از فارغ‌التحصیلان به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی شدند.

افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه " کمیته جایابی" از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.

دانشکده فنی و مهندسی رسانه

39 - سیده‌زهرا بذرگری

40 - حسین عباسی

41 - سمیه میرمهدوی

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه " دبیرخانه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان"

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.