تعداد بازدید : 356 - تاریخ خبر : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 - 02:41
در مراسم بازنشستگی خانم قریب؛
دکتر نعمتی: بازنشستگی برای افراد پرتلاش، آغاز فصل تازه ای از زندگی است

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر داوود نعمتی افزود: اگر چراغ سازمان روشن است و به فعالیت خود ادامه می دهد به مدد تلاش کارکنانی خدوم، کاربلد و کارآمد است که چه بسا بسیاری از این افراد به درستی شناخته نشدند.

وی با آرزوی موفقیت روزافزون برای این همکار موفق، گفت: سرکارخانم زهرا قریب نمونه ای از این افراد است که بدون هیچ ادعایی، سالها برای سازمان صدا و سیما خدمت صادقانه داشته و دارد. ایشان نیروی ارزشمندی برای سازمان هستند و امروز به افتخار بازنشستگی نائل آمدند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: چند سالی می شود که سازمان در برخی از مشاغل از جمله کتابداری استخدام نداشته به طوری که جایگزین برای کتابدارانی که بازنشست می شوند، یا وجود ندارد و یا به سختی یافت می شود که ضروری است سازمان در برای این نوع مشاغل چاره اندیشی کند.

در پایان این مراسم صمیمی، خانم قریب از سالهای حضور در سازمان و همکاران سازمانی به خوبی و خوشی یاد کرد و هدایا و لوح سپاسی از طرف ریاست دانشگاه صدا و سیما، معاونان، استادان، مدیران و همکاران سازمانی به ایشان اهدا شد.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.