تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۹۸
در مراسم بازنشستگی خانم قریب؛
دکتر نعمتی: بازنشستگی برای افراد پرتلاش، آغاز فصل تازه ای از زندگی است

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر داوود نعمتی افزود: اگر چراغ سازمان روشن است و به فعالیت خود ادامه می دهد به مدد تلاش کارکنانی خدوم، کاربلد و کارآمد است که چه بسا بسیاری از این افراد به درستی شناخته نشدند.

وی با آرزوی موفقیت روزافزون برای این همکار موفق، گفت: سرکارخانم زهرا قریب نمونه ای از این افراد است که بدون هیچ ادعایی، سالها برای سازمان صدا و سیما خدمت صادقانه داشته و دارد. ایشان نیروی ارزشمندی برای سازمان هستند و امروز به افتخار بازنشستگی نائل آمدند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: چند سالی می شود که سازمان در برخی از مشاغل از جمله کتابداری استخدام نداشته به طوری که جایگزین برای کتابدارانی که بازنشست می شوند، یا وجود ندارد و یا به سختی یافت می شود که ضروری است سازمان در برای این نوع مشاغل چاره اندیشی کند.

در پایان این مراسم صمیمی، خانم قریب از سالهای حضور در سازمان و همکاران سازمانی به خوبی و خوشی یاد کرد و هدایا و لوح سپاسی از طرف ریاست دانشگاه صدا و سیما، معاونان، استادان، مدیران و همکاران سازمانی به ایشان اهدا شد.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.