تعداد بازدید : 380 - تاریخ خبر : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 05:02
اطلاعیه؛
قابل توجه دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما

جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به اداره کل منابع انسانی سازمان در روزهای دوشنبه اول هر ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، با توجه به مصوبه هیأت رییسه دانشگاه و موافقت اداره کل نیروی انسانی سازمان، از این پس جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان به صورت منظم، در روزهای دوشنبه اول هرماه شمسی تشکیل و در صورت نیاز جلسات فوق العاده نیز اضافه خواهد شد.

بدیهی است دانشجویان و دانش آموختگان گرامی برای ارسال به موقع پرونده ها و رسیدگی در جلسات امتیازبندی باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام فرمایند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، دبیرخانه دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی برای دانشجویان شرایط ویژه ای به منظور حضور آزاد (بدون مقاله) در کنفرانس در...
مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما در روزهای 28 تا 30 آبان میزبان پانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با شعار توانمندی ایرانی، رسانه جهانی خواهد بود.