تعداد بازدید : 306 - تاریخ خبر : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 05:02
اطلاعیه؛
قابل توجه دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما

جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به اداره کل منابع انسانی سازمان در روزهای دوشنبه اول هر ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، با توجه به مصوبه هیأت رییسه دانشگاه و موافقت اداره کل نیروی انسانی سازمان، از این پس جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان به صورت منظم، در روزهای دوشنبه اول هرماه شمسی تشکیل و در صورت نیاز جلسات فوق العاده نیز اضافه خواهد شد.

بدیهی است دانشجویان و دانش آموختگان گرامی برای ارسال به موقع پرونده ها و رسیدگی در جلسات امتیازبندی باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام فرمایند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.