تعداد بازدید : 163 - تاریخ خبر : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 05:02
اطلاعیه؛
قابل توجه دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما

جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به اداره کل منابع انسانی سازمان در روزهای دوشنبه اول هر ماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، با توجه به مصوبه هیأت رییسه دانشگاه و موافقت اداره کل نیروی انسانی سازمان، از این پس جلسات امتیازبندی و معرفی دانش آموختگان به صورت منظم، در روزهای دوشنبه اول هرماه شمسی تشکیل و در صورت نیاز جلسات فوق العاده نیز اضافه خواهد شد.

بدیهی است دانشجویان و دانش آموختگان گرامی برای ارسال به موقع پرونده ها و رسیدگی در جلسات امتیازبندی باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده و تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام فرمایند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.