تعداد بازدید : 460 - تاریخ خبر : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 - 04:29
همزمان با برگزاری روز جهانی ارتباطات؛
پرچم و لوگوی انجمن علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد

با حضور ریاست محترم دانشگاه صدا و سیما، معاونین، استادان و دانشجویان این دانشگاه، پرچم و لوگوی انجمن علمی ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رونمایی در همایش « جایگاه صدا و سیما در سپهر نظام ارتباطات تغییریافته آینده ایران اسلامی» به مناسبت روز جهانی ارتباطات صورت گرفت.

قرار است صاحب نظران و استادان علوم ارتباطات و رسانه طی دو روز متوالی در ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما مقالات و سخنرانی های خود را با توجه به موضوع همایش ارائه کنند.

نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، دبیرخانه دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی برای دانشجویان شرایط ویژه ای به منظور حضور آزاد (بدون مقاله) در کنفرانس در...
مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما در روزهای 28 تا 30 آبان میزبان پانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با شعار توانمندی ایرانی، رسانه جهانی خواهد بود.