تعداد بازدید : 429 - تاریخ خبر : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 - 03:35
به مناسبت ماه رمضان؛
دانشگاه صدا و سیما میزبان لیگ فوتسال دانشجویی

با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، نخستین لیگ فوتسال دانشجویی دانشگاه های استان تهران و البرز به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مسئول برگزاری لیگ فوتسال دانشجویی گفت: با توجه به گسترش و توسعه ظرفیت ها، امکانات و فضای ورزشی دانشگاه صدا و سیما، این لیگ برای نخستین بار در این دانشگاه برگزار می شود.

محمد آقایی افزود: برگزاری این لیگ با استقبال دانشگاه های استان تهران و البرز مواجه شده و دانشگاه های این دو استان تا تاریخ 29 اردیبهشت مهلت ثبت نام خواهند داشت.

وی گفت: همچنین مراسم قرعه کشی و گروه بندی تیم ها روز 30 اردیبهشت با حضور سرپرستان تیم های حاضر انجام خواهد شد و پیش بینی می شود اولین رقابت های لیگ در روزهای نخست ماه مبارک انجام گردد.

آقایی ادامه داد: علاقمندان به معرفی تیم های فوتسال برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09191071461 تماس حاصل کنند.

نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، دبیرخانه دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی برای دانشجویان شرایط ویژه ای به منظور حضور آزاد (بدون مقاله) در کنفرانس در...
مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما در روزهای 28 تا 30 آبان میزبان پانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با شعار توانمندی ایرانی، رسانه جهانی خواهد بود.