تعداد بازدید : 331 - تاریخ خبر : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 - 03:35
به مناسبت ماه رمضان؛
دانشگاه صدا و سیما میزبان لیگ فوتسال دانشجویی

با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، نخستین لیگ فوتسال دانشجویی دانشگاه های استان تهران و البرز به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مسئول برگزاری لیگ فوتسال دانشجویی گفت: با توجه به گسترش و توسعه ظرفیت ها، امکانات و فضای ورزشی دانشگاه صدا و سیما، این لیگ برای نخستین بار در این دانشگاه برگزار می شود.

محمد آقایی افزود: برگزاری این لیگ با استقبال دانشگاه های استان تهران و البرز مواجه شده و دانشگاه های این دو استان تا تاریخ 29 اردیبهشت مهلت ثبت نام خواهند داشت.

وی گفت: همچنین مراسم قرعه کشی و گروه بندی تیم ها روز 30 اردیبهشت با حضور سرپرستان تیم های حاضر انجام خواهد شد و پیش بینی می شود اولین رقابت های لیگ در روزهای نخست ماه مبارک انجام گردد.

آقایی ادامه داد: علاقمندان به معرفی تیم های فوتسال برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09191071461 تماس حاصل کنند.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.