تعداد بازدید : 104 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 - 01:38
اطلاعیه آموزشی؛
معرفی فارغ‌التحصیلان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی

صبح امروز جلسه امتیازبندی دانشجویان برگزار و تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما اولین جلسه " کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان " در سال 1397 با حضور نمایندگان منابع انسانی، رؤسای دانشکده‌ها و معاونین دانشگاه صداوسیما روز دوشنبه 17 / 2 / 1397  در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد. در این جلسه تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده‌های فنی و مهندسی رسانه، ارتباطات و تولید بررسی و تعداد 39 نفر از فارغ‌التحصیلان به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی شدند.
افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه " کمیته جایابی " از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.

دانشکده فنی و مهندسی رسانه

37.     سهیلا باقری‌شریف‌آبادی
38.     حامد بذرافکن
39.     سیده‌زینب ابراهیمیان‌شیاده

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه-  "دبیرخانه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان "

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.