تاریخ خبر:‌جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۵۲۱
با هدف حفظ کرامت و آرامش دانشجویان و پرهیز از تحمیل هزینه‌های زائد:
دانشگاه صدا و سیما هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع پایان نامه را ممنوع کرد

هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما با هدف حذف هزینه های غیر ضرور و آرامش و تمرکز دانشجویان در ارائه کیفی پایان نامه، پذیرایی دانشجو در جلسات دفاع را ممنوع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، پیرو این مصوبه و ابلاغ رییس دانشگاه، هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع، ممنوع شد.

در این مصوبه آمده است: برای اینکه عموم دانشجویان در تبعیت از این سنت نادرست، تحت فشار قرار نگیرند حتی دانشجویانی که مایل به پذیرایی باشند مجاز به پذیرایی نخواهند بود.

بر اساس مصوبه هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما، تحصیلات تکمیلی موظف است برای پذیرایی ساده و یکنواخت تمام جلسات دفاع، پیش بینی و تمهید کند.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.