تعداد بازدید : 1539 - تاریخ خبر : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 - 05:26
اطلاعیه؛
پذیرش دانشجو بدون آزمون

دانشگاه علامه طباطبایی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 96 - 97 (سهمیه استعدادهای درخشان) دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.atu.ac.ir مراجعه شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.