تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۷۴۵
اطلاعیه؛
پذیرش دانشجو بدون آزمون

دانشگاه علامه طباطبایی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 96 - 97 (سهمیه استعدادهای درخشان) دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.atu.ac.ir مراجعه شود.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.