تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۲۴
دکتر گل محمدی:
دانشکده رادیو و تلویزیون یک ظرفیت خاص در ساختار دانشگاهی کشور است

پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.

دکترناصرگل محمدی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: در دوره مدیریت جدید دانشگاه، رویکرد و نگاه انگیزه بخشی به دانشکده تولید رادیو و تلویزیون بویژه گروه هنرهای دیجیتال شده است.

وی افزود: این نگاه مثبت باعث شده تا گروه هنرهای دیجیتال دانشکده تولید این ظرفیت را پیدا کند تا در ساختار دانشگاهی کشور دارای جایگاهی منحصربه فرد شود.

استاد علم گرافیک و پویانمایی گفت: در سالهای گذشته تجربه حضور و داوری در بسیاری از جشنواره ها را داشته و دارم، همچنین جوایز زیادی دریافت کرده ام اما لذت هیچ کدام بیشتر از این امر نبوده وقتی می بینم که دانشجویان دانشگاه صدا و سیما با تولید آثار خوب در جشنواره های مختلف رتبه ها و جوایز برتر را کسب می کنند.

گل محمدی به دانشجویان جوان توصیه کرد که قدر این دوره کوتاه دانشجویی را بدانند و با تمام توان به دانش اندوزی و کسب مهارت تخصصی بپردازند چراکه ایام جوانی و ترم های دانشگاهی زودگذر هستند.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...