تعداد بازدید : 383 - تاریخ خبر : چهارشنبه 22 فروردین 1397 - 10:25
دکتر گل محمدی:
دانشکده رادیو و تلویزیون یک ظرفیت خاص در ساختار دانشگاهی کشور است

پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.

دکترناصرگل محمدی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: در دوره مدیریت جدید دانشگاه، رویکرد و نگاه انگیزه بخشی به دانشکده تولید رادیو و تلویزیون بویژه گروه هنرهای دیجیتال شده است.

وی افزود: این نگاه مثبت باعث شده تا گروه هنرهای دیجیتال دانشکده تولید این ظرفیت را پیدا کند تا در ساختار دانشگاهی کشور دارای جایگاهی منحصربه فرد شود.

استاد علم گرافیک و پویانمایی گفت: در سالهای گذشته تجربه حضور و داوری در بسیاری از جشنواره ها را داشته و دارم، همچنین جوایز زیادی دریافت کرده ام اما لذت هیچ کدام بیشتر از این امر نبوده وقتی می بینم که دانشجویان دانشگاه صدا و سیما با تولید آثار خوب در جشنواره های مختلف رتبه ها و جوایز برتر را کسب می کنند.

گل محمدی به دانشجویان جوان توصیه کرد که قدر این دوره کوتاه دانشجویی را بدانند و با تمام توان به دانش اندوزی و کسب مهارت تخصصی بپردازند چراکه ایام جوانی و ترم های دانشگاهی زودگذر هستند.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.