تعداد بازدید : 385 - تاریخ خبر : سه شنبه 21 فروردین 1397 - 05:02
با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما؛
میرباقری کارگاه آموزشی برگزار می کند

کارگاه آموزشی فیلمنامه نویسی با تدریس استاد داوود میرباقری، کارگردان نام آشنای سینما و تلویزیون ایران در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، کارگاه آموزشی فیلمنامه نویسی با موضوع « شخصیت و تأثیر آن در ساختار درام » روز چهارشنبه 22 فروردین ساعت 14 در سالن ورک شاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد. در این کارگاه استاد داوود میرباقری فیلمساز و کارگردان نامی سینما و تلویزیون تدریس خواهد کرد.

دفتر تولید دانشجویی دانشگاه صدا و سیما از استقبال قابل توجه دانشجویان در مرحله ثبت نام برای حضور در این کارگاه آموزشی خبر داده است.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.