تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۱۳
با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما؛
میرباقری کارگاه آموزشی برگزار می کند

کارگاه آموزشی فیلمنامه نویسی با تدریس استاد داوود میرباقری، کارگردان نام آشنای سینما و تلویزیون ایران در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، کارگاه آموزشی فیلمنامه نویسی با موضوع « شخصیت و تأثیر آن در ساختار درام » روز چهارشنبه 22 فروردین ساعت 14 در سالن ورک شاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد. در این کارگاه استاد داوود میرباقری فیلمساز و کارگردان نامی سینما و تلویزیون تدریس خواهد کرد.

دفتر تولید دانشجویی دانشگاه صدا و سیما از استقبال قابل توجه دانشجویان در مرحله ثبت نام برای حضور در این کارگاه آموزشی خبر داده است.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...