تعداد بازدید : 284 - تاریخ خبر : دوشنبه 20 فروردین 1397 - 06:01
در حاشیه مراسم سالگرد شهادت مرتضی آوینی؛
مومنی شریف: دانشجویان رسانه هشیار باشند، جاده هنر لغزنده است

رییس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی جاده هنر و رسانه را لغزنده توصیف کرد و گفت: کسب شهرت یکی از نتایج کار رسانه است و این عنصر بدون ارزشهای انسانی و اسلامی به جاده ای لغزنده ختم می شود.

محسن مومنی شریف در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما افزود: دانشجویان و هنرجویان جوان با تقویت سه بخش اخلاق و اعتقادات، تفکرپویا و مهارت حرفه ای می توانند جاده لغزنده هنر را به سلامت طی کنند و اسیر نام و شهرت کاذب نشوند.

وی گفت: شهید آوینی در این سه بخش به کمال رسید لذا امروز از نام او به عنوان هنرمندی با اخلاق، متفکر و حرفه ای یاد می شود.

رییس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی افزود: مرتضی آوینی هم از راه کشف و شهود و هم از راه مطالعه و جهان بینی به سنن الهی رسیده بود. از او می توان به  عنوان یک هنرمند متخصص و معتقد به ارزش های اسلامی و انسانی و الگوی هنری و رسانه ای هنرجویان جوان و انقلابی نام برد.

این فعال هنری به مشی اخلاقی و تواضع حرفه ای شهید آوینی اشاره کرد و گفت: آوینی علاوه بر کار رسانه ای، مطالعات گسترده ای در تمدن غرب، حکمت و عرفان اسلامی، فرهنگ و ادبیات وعلوم اجتماعی داشت که این امور باعث غنای توایدات رسانه ای آن شهید بزرگوار شده است.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.