تعداد بازدید : 509 - تاریخ خبر : سه شنبه 22 اسفند 1396 - 07:52
روابط عمومی
اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره دانشجویان ارشدی که از خرداد ۹۷ به بعد دفاع می کنند

آن  دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاهآن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

آیین نامه نگارشی فوق الذکر و تمپلیت های ارائه شده، موجب سهولت در نگارش، رعایت نکات علمی و ادبی در متن، کاهش در مصرف کاغذ و یکسان سازی شکل پایان نامه ها خواهد شد.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.