تعداد بازدید : 421 - تاریخ خبر : سه شنبه 22 اسفند 1396 - 07:52
روابط عمومی
اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره دانشجویان ارشدی که از خرداد ۹۷ به بعد دفاع می کنند

آن  دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاهآن دسته از دانشجویان کارشناسی ارشد که از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۷ به بعد از پایان‌نامه خود دفاع می‌کنند، می بایستی متن پایان نامه و فرمت آن را طبق آئین‌نامه نگارش و تمپلیت هایی که از سوی وزارت علوم ارائه شده و در سایت دانشگاه صداوسیما (صفحه تحصیلات تکمیلی) قابل دریافت است، تنظیم و ارائه نمایند تا به آن ها اجازه دفاع داده شود.

آیین نامه نگارشی فوق الذکر و تمپلیت های ارائه شده، موجب سهولت در نگارش، رعایت نکات علمی و ادبی در متن، کاهش در مصرف کاغذ و یکسان سازی شکل پایان نامه ها خواهد شد.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.