تعداد بازدید : 258 - تاریخ خبر : سه شنبه 22 اسفند 1396 - 07:41
دانشکده تولید رادیو و تلویزیون برگزار می کند:

کارگاه فیلمنامه نویسی با حضور استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیمااستاد داوود میرباقری

زمان:

۲۵ فروردین ۱۳۹۷

علاقمندان برای ثبت نام در این کارگاه با دفتر تولید دانشجویی تماس حاصل نمایند

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.