تعداد بازدید : 281 - تاریخ خبر : یکشنبه 20 اسفند 1396 - 01:27
انتظامی؛
فیلم حاجی واشنگتن به واقع تاریخ سینمای ایران است.

چهره ماندگار موسیقی ایران، فیلم سینمایی«حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی را شناسنامه و تاریخ سینمایی ایران توصیف کرد.

استاد مجید انتظامی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صداوسیما گفت:«حاجی واشنگتن» فیلمی رئال، نرم و طبیعی است که دانشجویان دانشگاه صداوسیما، کارگردان و فیلم سازان جوان به راحتی می توانند با آن ارتباط برقرار کرده و آن را تجزیه و تحلیل کنند.

وی افزود: این فیلم با ادبیات خاص مرحوم علی حاتمی نمونه یک فیلم کاملا ایرانی، عامه پسند و عامه فهم است و هنرجویان جوان، فیلم سازی آسان و بی تکلف را می توانند با تماشا و بررسی این فیلم فرا بگیرند.

انتظامی، مرحوم علی حاتمی را نماد فیلمسازی فرهنگی و ادبی معرفی کرد و گفت: با شناختی که از حاتمی داشتم، براستی او شاعر سینمای ایران بود، چرا که هم شاعربود، هم شاعرانه می نوشت و هم دیالوگ های او در سینمای ایران ماندگار و چه بسا ضرب المثل شد. خلاصه در یک جمله، او در سینمای ایران به اجتهاد رسید.

فرزند استاد عزت الله انتظامی حال پدر را سلامت توصیف کرد و ادامه داد: با عنایت خداوند، حال عمومی عزت الله انتظامی خوب و سرحال هستند. اوقات فراغت خود را به خواندن کتاب و صحبت کردن با آشنایان خود می گذراند و به حد توانایی پیاده روی می کند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.