تاریخ خبر:‌شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۲۰۵۴
امروز برگزار می شود؛
جشن دانشگاه صدا و سیما

آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم یادشده، بعداز ظهر امروز 20 اسفند 1396 در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه، تقدیر از برگزیدگان جشنواره ها، بهره برداری از طرح های عمرانی و نمایش فیلم مرمت و بازسازی شده حاجی واشنگتن ساخته مرحوم علی حاتمی از برنامه های این مراسم است.

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.