تعداد بازدید : 848 - تاریخ خبر : شنبه 19 اسفند 1396 - 08:11
امروز برگزار می شود؛
جشن دانشگاه صدا و سیما

آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم یادشده، بعداز ظهر امروز 20 اسفند 1396 در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه، تقدیر از برگزیدگان جشنواره ها، بهره برداری از طرح های عمرانی و نمایش فیلم مرمت و بازسازی شده حاجی واشنگتن ساخته مرحوم علی حاتمی از برنامه های این مراسم است.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.