تعداد بازدید : 318 - تاریخ خبر : جمعه 18 اسفند 1396 - 08:36
در دانشکده دین و رسانه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی "فرم های نوین مستندسازی تلویزیون"

ضابطی جهرمی گفت: گونه غالب مستند از ابتدای پیدایش آن تا امروز، مستند محض بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه قم، استاد احمد ضابطی جهرمی در جمع استادان و دانشجویان این دانشکده افزود: در این گونه خاص از مستند، رویدادی در زمان حقیقی، با شخصیتی حقیقی و در مکانی حقیقی ضبط می شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما انواع مستندها را برشمرد و گفت: نقطه مقابل مستند محض، مستندهای بازسازی شده با اجرای مجدد است.

وی افزود: مستندهای بازسازی شده به گونه های متنوعی تقسیم می شوند که یکی از تازه و بدیع ترین این گونه ها، مستندهای هیبریدی یا دو رگه هستند.

استاد ضابطی جهرمی گفت: تاریخ پیدایش مستند هیبریدی به اواخر قرن بیستم در غرب برمی گردد.

وی مستندهای داستانی، درام، بدلی و "مستند _ انیمیشن " را به عنوان چهار گونه از مستندهای دو رگه معرفی کرد و ویژگی های خاص هر کدام را مثال زد.

دکتر ضابطی جهرمی، پیشینه غنی و شمار فراوان مفاخر تاریخی ایران اسلامی را یادآوری کرد و افزود: بهره گیری از دانش زیسته و اندوخته علمی مفاخر و مشاهیر هنر ایرانی واسلامی برای ساخت و پرداخت انواع مستندها، ضرورتی غیر قابل اجتناب است.

از استاد ضابطی جهرمی تا کنون ۳۲ کتاب به چاپ رسیده است.

به سبب پژوهش و تألیفات نظری استاد ضابطی در حوزه تدوین تلویزیونی به ایشان لقب " پدر علم تدوین ایران" داده اند.

کتاب " شکل شناسی و گونه شناسی فیلم مستند " استاد احمد ضابطی جهرمی در سال ۱۳۹۴ به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شد و جایزه بهترین کتاب تألیفی خانه سینما و جایزه ویژه هیأت داوران را به خود اختصاص داد.

دکتر احمد ضابطی جهرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما که فعالیت آموزشی خود را از سال ۱۳۵۹ در سازمان صدا و سیما و مدرسه عالی رادیو تلویزیون، آغاز کرده، نخستین و تنها پژوهشگر دانشگاهی کشور است که در سال ۱۳۹۳ موفق به کسب درجه استاد تمامی در رشته سینما و تلویزیون ایران شده است.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.