تعداد بازدید : 963 - تاریخ خبر : سه شنبه 15 اسفند 1396 - 04:41
اطلاعیه؛
بررسی پرونده دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه قم

در جلسه "کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که با حضور نمایندگان منابع انسانی و معاونان دانشگاه صدا و سیما در روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ در سالن جلسات معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده دین و رسانه قم بررسی و تعداد ۲۵ نفر از فارغ‌التحصیلان به کمیته جایابی معرفی شدند.

تأکید می شود اسامی زیر تا تعیین جلسه جایابی، از مراجعه به منابع انسانی سازمان، خودداری کنند.

فهرست اسامی:

۲۳. ایمان سالاری پاک
۲۴. محمد رحیم‌زادگان
۲۵. محمدحسین نژادی

« معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه - دبیرخانه کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.