تعداد بازدید : 388 - تاریخ خبر : سه شنبه 15 اسفند 1396 - 04:41
اطلاعیه؛
بررسی پرونده دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه قم

در جلسه "کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که با حضور نمایندگان منابع انسانی و معاونان دانشگاه صدا و سیما در روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ در سالن جلسات معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده دین و رسانه قم بررسی و تعداد ۲۵ نفر از فارغ‌التحصیلان به کمیته جایابی معرفی شدند.

تأکید می شود اسامی زیر تا تعیین جلسه جایابی، از مراجعه به منابع انسانی سازمان، خودداری کنند.

فهرست اسامی:

۲۳. ایمان سالاری پاک
۲۴. محمد رحیم‌زادگان
۲۵. محمدحسین نژادی

« معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه - دبیرخانه کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.