تعداد بازدید : 341 - تاریخ خبر : دوشنبه 16 بهمن 1396 - 10:16
.
پوزش از دانشجویان و همکاران گرامی

پیرو اعلام قبلی مبنی بر اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در دانشگاه که در چارچوب توافق کلی انجام شده بین سازمان صدا و سیما و سازمان امور سینمایی برای اکران‌های ویژه بود، متأسفانه به رغم پیگیری‌ها، به دلیل تراکم برنامه‌های اکران‌ جشنواره و ضرورت هماهنگی با تهیه‌کنندگان، برنامه با چند روز تاخیر آغاز خواهد شد. بدین‌وسیله از دانشجویان، کارکنان و استادان محترم دانشگاه پوزش می‌خواهیم و امیدواریم در روزهای آینده امکان نمایش فیلم‌ها فراهم شود.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...