تعداد بازدید : 540 - تاریخ خبر : دوشنبه 16 بهمن 1396 - 10:16
.
پوزش از دانشجویان و همکاران گرامی

پیرو اعلام قبلی مبنی بر اکران فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در دانشگاه که در چارچوب توافق کلی انجام شده بین سازمان صدا و سیما و سازمان امور سینمایی برای اکران‌های ویژه بود، متأسفانه به رغم پیگیری‌ها، به دلیل تراکم برنامه‌های اکران‌ جشنواره و ضرورت هماهنگی با تهیه‌کنندگان، برنامه با چند روز تاخیر آغاز خواهد شد. بدین‌وسیله از دانشجویان، کارکنان و استادان محترم دانشگاه پوزش می‌خواهیم و امیدواریم در روزهای آینده امکان نمایش فیلم‌ها فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.