تعداد بازدید : 241 - تاریخ خبر : دوشنبه 16 بهمن 1396 - 10:14
.
دستور العمل استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

دانشجویانی که برای نخستین بار قصد استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان را دارند باید به شرح زیر نسبت به ثبت نام و تکمیل مدارک اقدام نموده و پس از آن مدارک مورد نیاز هر یک از تسهیلات مورد نظر خود را به امور دانشجویی دانشگاه تحویل نمایند:

دستور العمل استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم:

- تشکیل پرونده در پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.bp.swf.ir
- ارایه تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی دانشجو
- ارایه اصل سند تعهد محضری و تصویر حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی و مدارک شناسایی ضامن معتبر
- افتتاح حساب تجارت نزد یکی از شعب بانک تجارت و ارایه شماره حساب
- تکمیل فرم درخواست وام در امور دانشجویی دانشگاه

⭕️ انواع وام ها:

✔️ وام تحصیلی و وام شهریه،
✔️ وام ودیعه مسکن(ویژه متاهلین)،
✔️ وام ازدواج (ویژه متاهلین)،
✔️ وام کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و
✔️ وام ضروری، شامل:

✴️ خرید عینک
✴️ خرید تجهیرات و وسایل کمک آمورشی( لپ تاپ،هارد،کتاب)
✴️ کمک هزینه پروژه پایان نامه
✴️تصادفات
✴️ فوت بستگان درجه اول و
✴️ آتش سوزی منزل

دانشجویان متقاضی برای اطلاع از مدارک هریک از وام های فوق باید به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی
www.bp.swf.ir
مراجعه کنند.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...