تعداد بازدید : 436 - تاریخ خبر : دوشنبه 16 بهمن 1396 - 10:14
.
دستور العمل استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

دانشجویانی که برای نخستین بار قصد استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان را دارند باید به شرح زیر نسبت به ثبت نام و تکمیل مدارک اقدام نموده و پس از آن مدارک مورد نیاز هر یک از تسهیلات مورد نظر خود را به امور دانشجویی دانشگاه تحویل نمایند:

دستور العمل استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم:

- تشکیل پرونده در پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.bp.swf.ir
- ارایه تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی دانشجو
- ارایه اصل سند تعهد محضری و تصویر حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی و مدارک شناسایی ضامن معتبر
- افتتاح حساب تجارت نزد یکی از شعب بانک تجارت و ارایه شماره حساب
- تکمیل فرم درخواست وام در امور دانشجویی دانشگاه

⭕️ انواع وام ها:

✔️ وام تحصیلی و وام شهریه،
✔️ وام ودیعه مسکن(ویژه متاهلین)،
✔️ وام ازدواج (ویژه متاهلین)،
✔️ وام کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و
✔️ وام ضروری، شامل:

✴️ خرید عینک
✴️ خرید تجهیرات و وسایل کمک آمورشی( لپ تاپ،هارد،کتاب)
✴️ کمک هزینه پروژه پایان نامه
✴️تصادفات
✴️ فوت بستگان درجه اول و
✴️ آتش سوزی منزل

دانشجویان متقاضی برای اطلاع از مدارک هریک از وام های فوق باید به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی
www.bp.swf.ir
مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.