تعداد بازدید : 285 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 05:06
.
تمدید مهلت نام نویسی آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه قم

مهلت نام نویسی آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی این دانشکده، زمان نام نویسی این آزمون تا پایان بهمن ۱۳۹۶ تمدید شد.

دکتر سید علی محمد رضوی معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه گفت: برخی از داوطلبان مدارک ثبت نام خود را به صورت ناقص در سامانه بارگذاری کرده اند که لازم است حتماً مدارک خواسته شده را ارائه نمایند و از تطابق کامل مدارک قید شده در سامانه با مدارک خود اطمینان حاصل نمایند در غیر این صورت ثبت نام آنان ناقص خواهد بود و امکان دریافت کارت ورود به جلسه برایشان فراهم نخواهد شد.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه افزود : تمام فرایند ثبت نام آزمون اختصاصی، به صورت الکترونیکی انجام می شود و متقاضیان برای ثبت نام باید به سایت دانشکده به نشانی Qomirib.ac.ir مراجعه کنند و با توجه به راهنمای ثبت نام، فرایند نام نویسی خود را تا انتها پیگیری کنند و به اتمام رسانند.

داوطلبان، می توانند پاسخ پرسش های خودرا از طریق شماره تلفن 02532902211 جویا شوند.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...