تعداد بازدید : 517 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 05:06
.
تمدید مهلت نام نویسی آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه قم

مهلت نام نویسی آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی این دانشکده، زمان نام نویسی این آزمون تا پایان بهمن ۱۳۹۶ تمدید شد.

دکتر سید علی محمد رضوی معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه گفت: برخی از داوطلبان مدارک ثبت نام خود را به صورت ناقص در سامانه بارگذاری کرده اند که لازم است حتماً مدارک خواسته شده را ارائه نمایند و از تطابق کامل مدارک قید شده در سامانه با مدارک خود اطمینان حاصل نمایند در غیر این صورت ثبت نام آنان ناقص خواهد بود و امکان دریافت کارت ورود به جلسه برایشان فراهم نخواهد شد.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه افزود : تمام فرایند ثبت نام آزمون اختصاصی، به صورت الکترونیکی انجام می شود و متقاضیان برای ثبت نام باید به سایت دانشکده به نشانی Qomirib.ac.ir مراجعه کنند و با توجه به راهنمای ثبت نام، فرایند نام نویسی خود را تا انتها پیگیری کنند و به اتمام رسانند.

داوطلبان، می توانند پاسخ پرسش های خودرا از طریق شماره تلفن 02532902211 جویا شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.