تعداد بازدید : 529 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 05:00
.
اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان دوره روزانه تمام مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ می رساند: بادردست داشتن مدارک زیر برای تکمیل فرم اطلاعات فردی تا روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ به دفترمعاونت آموزش و پژوهش دانشگاه (خانم جوادی) مراجعه کنند.

لازم به ذکراست تکمیل فرم مذکور وارائه مدارک الزامی است.

مدارک:

۱ _ کپی تمام صفحات شناسنامه
۲ _ کپی کارت ملی
۳ _ کپی آخرین مدرک تحصیلی
۴ _ ۴ قطعه عکس ۴ * ۳ تمام رخ
۵ _ کپی کارت بسیج وایثارگری (درصورت عضویت)

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.