تعداد بازدید : 330 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 05:00
.
اطلاعیه مهم

به اطلاع دانشجویان دوره روزانه تمام مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ می رساند: بادردست داشتن مدارک زیر برای تکمیل فرم اطلاعات فردی تا روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ به دفترمعاونت آموزش و پژوهش دانشگاه (خانم جوادی) مراجعه کنند.

لازم به ذکراست تکمیل فرم مذکور وارائه مدارک الزامی است.

مدارک:

۱ _ کپی تمام صفحات شناسنامه
۲ _ کپی کارت ملی
۳ _ کپی آخرین مدرک تحصیلی
۴ _ ۴ قطعه عکس ۴ * ۳ تمام رخ
۵ _ کپی کارت بسیج وایثارگری (درصورت عضویت)

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...