تعداد بازدید : 287 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 10:20
روابط عمومی
حضور طاهر پیشوایی دانشجوی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در جشنواره فیلم فجر

طاهر پیشوایی دانشجوی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، هنرمند صدابردار یزدی که امسال با صدابرداری فیلم "به وقت شام" حاتمی کیا در جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...