تعداد بازدید : 527 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 10:16
اطلاعیه دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما

دروس تخصصیِ ترم دوم کارگردانی، در قالب دو گروه ارائه شده است و زمان کلاس‌ها و امتحانات آن‌هم در هر گروهی که از سوی دانشجو، انتخاب شود، با یکدیگر تداخل ندارند و تا کنون اکثر دانشجویان نیز انتخاب واحد کرده‌اند.

پیرو طرح مطلبی در خصوص وجود تداخل در زمان انتخاب بعضی از درس‌ها و امتحانات ترم دوم رشته کارگردانی تلویزیونی به اطلاع می‌رساند؛

بدیهی است دانشجویان برای انتخاب دروس عمومی هم با هماهنگی گروه عمومی و در زمان‌های آزادِ برنامه درسی هر گروهِ انتخابی، قادر به انتخاب تعدادی از واحدهای عمومی خواهند بود، و امتحانات درس‌هایی که قابلیت انتخاب داشته باشند نیز تداخلی با دروس گروه تلویزیون نخواهند داشت.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.