تعداد بازدید : 442 - تاریخ خبر : شنبه 14 بهمن 1396 - 10:16
اطلاعیه دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما

دروس تخصصیِ ترم دوم کارگردانی، در قالب دو گروه ارائه شده است و زمان کلاس‌ها و امتحانات آن‌هم در هر گروهی که از سوی دانشجو، انتخاب شود، با یکدیگر تداخل ندارند و تا کنون اکثر دانشجویان نیز انتخاب واحد کرده‌اند.

پیرو طرح مطلبی در خصوص وجود تداخل در زمان انتخاب بعضی از درس‌ها و امتحانات ترم دوم رشته کارگردانی تلویزیونی به اطلاع می‌رساند؛

بدیهی است دانشجویان برای انتخاب دروس عمومی هم با هماهنگی گروه عمومی و در زمان‌های آزادِ برنامه درسی هر گروهِ انتخابی، قادر به انتخاب تعدادی از واحدهای عمومی خواهند بود، و امتحانات درس‌هایی که قابلیت انتخاب داشته باشند نیز تداخلی با دروس گروه تلویزیون نخواهند داشت.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.