تعداد بازدید : 1409 - تاریخ خبر : شنبه 23 دی 1396 - 12:06
برگزاری دوره آموزش حفاظت گفتار در دانشگاه صدا و سیما
کلاس آموزشی حفاظت گفتار و تخلیه تلفنی، صبح و عصر امروز برای کارکنان و مدیران دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کلاس آموزشی را حراست دانشگاه با همکاری حراست مرکزی سازمان با هدف آگاه سازی و هوشیاری کارکنان و مدیران برای پیشگیری از تخلیه تلفنی، برگزار کرد.

رعایت ملاحظات امنیتی و سایبری نیز از جمله آموزش هایی است که حراست دانشگاه صدا وسیما، در قالب برگزاری دوره های آموزشی، به آن همت گمارده است.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.