تعداد بازدید : 1284 - تاریخ خبر : شنبه 23 دی 1396 - 12:06
برگزاری دوره آموزش حفاظت گفتار در دانشگاه صدا و سیما
کلاس آموزشی حفاظت گفتار و تخلیه تلفنی، صبح و عصر امروز برای کارکنان و مدیران دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کلاس آموزشی را حراست دانشگاه با همکاری حراست مرکزی سازمان با هدف آگاه سازی و هوشیاری کارکنان و مدیران برای پیشگیری از تخلیه تلفنی، برگزار کرد.

رعایت ملاحظات امنیتی و سایبری نیز از جمله آموزش هایی است که حراست دانشگاه صدا وسیما، در قالب برگزاری دوره های آموزشی، به آن همت گمارده است.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.