تعداد بازدید : 723 - تاریخ خبر : دوشنبه 18 دی 1396 - 01:47
برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما

سومین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور تمامی اعضاء برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، مهندس احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت و دکتر دارابی معاون استان های سازمان صدا و سیما، دکتر حسن خجسته و دکتر احمد ضابطی جهرمی از اعضای هیآت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دکتر رضایی نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اعضای کمیسیون دائمی هیآت امنای دانشگاه صدا وسیما هستند.

در این جلسه درباره اهداف راهبردی، بودجه، ساختار و مسائل اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.