تعداد بازدید : 898 - تاریخ خبر : دوشنبه 18 دی 1396 - 01:47
برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما

سومین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما با حضور تمامی اعضاء برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما، مهندس احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت و دکتر دارابی معاون استان های سازمان صدا و سیما، دکتر حسن خجسته و دکتر احمد ضابطی جهرمی از اعضای هیآت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و دکتر رضایی نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اعضای کمیسیون دائمی هیآت امنای دانشگاه صدا وسیما هستند.

در این جلسه درباره اهداف راهبردی، بودجه، ساختار و مسائل اداری و استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما تبادل نظر و تصمیم گیری شد.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.