تعداد بازدید : 487 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 دی 1396 - 12:25
درخشش دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار
دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا وسیما، برنده فانوس زرین هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، حمید رضا حیدری و عارف جعفری چگنی به خاطر ساخت مستندهای " اولین برخورد" و " فرزند ایران" برنده جایزه فانوس زرین هشتمین جشنواره فیلم عمار شدند.
 هم چنین در بخش های داستانی و مستند این جشنواره، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، خوش درخشیدند.

در بخش داستانی، اهدای فانوس زرین به امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم نیمه بلند «بعد از ظهر» و اهدای لوح افتخار به سیدمهدی میرغیاثی کارگردان فیلم کوتاه «سِلفی سَلَفی» و در بخش مستند باعنوان
 جبهه فرهنگی و سبک زندگی، اهدای لوح افتخار به امید مدحج کارگردان مستند «بار دیگر زندگی»، به علت روایتی هنری و خلاقانه از اردوهای جهادی و در بخش جنگ نرم، تقدیر از لقمان یداللهی کارگردان مستند «محرمانه کولا» ، از جمله جوایز و تقدیر نامه های هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار بود که به دانشجویان دانشکده دین و رسانه قم تقدیم شد.
 جایزه ویژه «نشان مردمی استقلال» جشنواره نیز به محمدعلی هاشمی قهرمان مستند «ز مثل ...» اثر عباس زارعی از همین دانشکده اهداء شد.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.