تعداد بازدید : 338 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 دی 1396 - 12:25
درخشش دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار
دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا وسیما، برنده فانوس زرین هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، حمید رضا حیدری و عارف جعفری چگنی به خاطر ساخت مستندهای " اولین برخورد" و " فرزند ایران" برنده جایزه فانوس زرین هشتمین جشنواره فیلم عمار شدند.
 هم چنین در بخش های داستانی و مستند این جشنواره، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، خوش درخشیدند.

در بخش داستانی، اهدای فانوس زرین به امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم نیمه بلند «بعد از ظهر» و اهدای لوح افتخار به سیدمهدی میرغیاثی کارگردان فیلم کوتاه «سِلفی سَلَفی» و در بخش مستند باعنوان
 جبهه فرهنگی و سبک زندگی، اهدای لوح افتخار به امید مدحج کارگردان مستند «بار دیگر زندگی»، به علت روایتی هنری و خلاقانه از اردوهای جهادی و در بخش جنگ نرم، تقدیر از لقمان یداللهی کارگردان مستند «محرمانه کولا» ، از جمله جوایز و تقدیر نامه های هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار بود که به دانشجویان دانشکده دین و رسانه قم تقدیم شد.
 جایزه ویژه «نشان مردمی استقلال» جشنواره نیز به محمدعلی هاشمی قهرمان مستند «ز مثل ...» اثر عباس زارعی از همین دانشکده اهداء شد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.