تعداد بازدید : 469 - تاریخ خبر : دوشنبه 4 دی 1396 - 04:13
نمایش مستند " پازلی ها " در دانشگاه صدا و سیما
مستند " پازلی ها " در دانشگاه صدا و سیما به نمایش درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی گنجی، نویسنده و کارگردان این مستند 70 دقیقه ای، سعی کرده است فرایند تلاش گروهی چهار دانشجوی دانشگاه صنعتی بیرجند را برای طراحی و معرفی استارت آپ پازلی، به تصویر بکشد.

داستان این مستند، از تولید و ارائه ابتکاری یک ایده اقتصادی در فضای دانشجویی آغاز می شود و در ادامه با پردازش شخصیت فردی و خانوادگی هر یک از اعضای این تیم دانشجویی، به رغم وجود مشکلات، کمبودها و نارسایی های دوران تحصیل، هوش، همت و پشتکار یک ساله آنان را برای رسیدن به هدف به نمایش می گذارد.

سوژه این مستند که محمل تولید آن یکی از دانشگاه های نقاط محروم کشور است می تواند در سال " اشتغال و اقتصاد مقاومتی" الگوی خوب و تعمیم یافته ای برای اشتغال دانشجویان سراسر کشور و پیام آور تأثیر مثبت اندیشی و تعاون و همبستگی در کار گروهی و عزم راسخ برای ارائه خدمت به مردم و فتح بازارهای اقتصادی فضاهای مجازی و اپلیکیشن های گوشی تلفن همراه، حتی در رقابت های بین المللی باشد.

تلاش و ممارست دانشجویان شهرستانی برای سفرهای مکرر به پایتخت برای شناسایی فرصت ها و نفوذ به بازار مشتریان شهر تهران، و تحمل هزینه های اقامت حدود یک ساله در این شهر پر هیاهو، از ویژگی های مهیج و انگیزشی برای خیل عظیم فارغ التحصیلان دانشگاهی و جوانان جویای کاری است که به کار و تولید در فضاهای مجازی علاقمندند و به حمایت های دولتی چشم ندوخته اند.

پازل های نیل به موفقیت تیم چهار نفره دانشجویی در مستند " پازلی ها " برای استعدادهای نهفته و نخبگان میهن اسلامی الهام بخش و اثرگذار است.

پس از نمایش این مستند، مهدی گنجی، نویسنده و کارگردان مستند پازلی ها در باره چگونگی تولید و مختصات فنی و هنری این مستند سخن گفت و به پرسش های دانشجویان پاسخ داد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.