تعداد بازدید : 2636 - تاریخ خبر : دوشنبه 27 آذر 1396 - 05:55
معرفی برترین آثار پژوهشی و پژوهشگران برگزیده دانشگاه صدا و سیما
برترین آثار پژوهشی و پژوهشگران برگزیده دانشگاه صدا و سیما معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش از استادان، اعضای هیأت علمی و صاحبان آثار پژوهشی برگزیده دانشگاه صدا و سیما تقدیر و جایزه دانشگاه و تندیس ویژه سازمان صدا و سیما به آنان تقدیم شد.

قائم مقام سازمان صدا و سیما در جمع استادان، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما با استناد به آیات و روایات دین مبین اسلام گفت: اسلام با تحقیق، تفکر، تدبر و تعمق در همه زمینه ها، مشروط به رعایت اخلاق، موافق است.

حجه الاسلام و المسلمین موسوی مقدم درباره اهمیت اخلاق در پژوهش افزود: از جمله موضوعات پژوهشی و علمی، اصل درستی و صحت گزاره ها و پرهیز از اتهام در پژوهش است که از آن به عنوان اخلاق پژوهشی یاد می کنیم.

وی گفت در قرآن مجید آمده است که برای هر موضوعی پژوهش کنید و بر همه آیات الهی در زمین و آسمان ها و آفاق و انفس تدبر و تعمق کنید.

قائم مقام رسانه ملی وجود برخی از اشکالات در ساختارها را تأیید کرد و گفت: دانشگاه صدا و سیما در حوزه پژوهشی کارهای خوبی انجام داده است و از این آثار در تولید استفاده می شود.

دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما نیز در این مراسم با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید آیت الله مفتح، پیشگام وحدت حوزه و دانشگاه گفت: این عالم اندیشمند نقطه‌های آغاز پیوند حوزه و دانشگاه را به خوبی رقم زد.

وی افزود: اینکه در دانشگاه ها فقط مسله آموزش مورد توجه باشد کافی نیست چرا که پژوهش و تحقیق اگر در دانشگاه نباشد آموزش هم به مرور زمان، آسیب خواهد دید.

اسفندیاری گفت: از حفظ کردن و تکرار کردن، پژوهشگر به وجود نمی آید و دانشجویی که از سال اول ذهنش با تحقیق درگیر نباشد پیشرفت نمی کند.

وی گفت : در ساختار جدید دانشگاه به حوزه پژوهش توجه ویژه ای شده و در آن، هم معاونت پژوهشی و هم پژوهشکده رسانه پیش بینی شده است و امیدواریم هر چه زودتر ساختار جدید تصویب شود.

وی ممنوعیت عقد قرارداد پژوهشی توسط استادان دانشگاه با بخش‌های مختلف سازمان را از موانع توسعه پژوهش در دانشگاه ذکر کرد و خواستار مساعدت مسئولان عالی سازمان برای رفع این مشکل شد.

در این مراسم معاون آموزش و پژوهش دانشگاه از افزایش ۱۰۰ درصدی حق تحریر مقالات علمی خبر داد و افزود: ۸۰ درصد مقالات چاپی دانشگاه در ارتباط با سازمان صدا و سیماست.

دکتر داوود نعمتی انارکی افزود: ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه در حدی است که به خوبی می تواند به نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی رسانه ملی پاسخ دهد، بنابراین امیدواریم با تغییر ساختارها، پژوهش‌های سازمان، برای ثمردهی بیشتر به دانشگاه صدا و سیما سپرده شوند.

در ادمه مراسم،استادان پژوهشگر برتر سال ۱۳۹۶، استادانی که به ارتقاء درجه علمی نایل شده اند و صاحبان برترین پایان نامه های دانشجویی معرفی شدند و به آنان لوح تقدیر، جوایز و تندیس سازمان صدا و سیما اهداء شد.

آقایان دکتر محمدقلی میناوند، دکتر محمد اخگری، دکتر کمال اکبری، دکتر محمد عسگری و دکتر عزیزالله سالاری به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه صدا و سیما و آقایان دکتر حسن خجسته، دکتر علی رجب زاده طهماسبی، دکتر مجتبی رضوی طوسی، دکتر عبدالعلی علی عسگری و داوود نعمتی انارکی به عنوان استادانی که به مرتبه علمی دانشیاری ارتقاء یافته اند از برگزیدگان مراسم گرامیداشت هفته پژوهش بودند.

هم چنین از آقای دکتر احمد ضابطی جهرمی عضو هیأت علمی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، یک بار به خاطر دریافت مرتبه علمی استادی رشته سینما و تلویزیون کشور و یک بار به خاطر تألیف کتاب «پژوهش ها و اندیشه های سینمایی» که مفتخر به دریافت نشان علمی دهخدا شده است تقدیر و جایزه و تندیس سازمان صدا و سیما به ایشان اهداء شد.

آقای دکتر احمدرضا معتمدی از استادان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و عضو هیأت علمی دانشگاه نیز به خاطر تألیف کتاب« فلسفه فیلم؛ بررسی تحلیلی و انتقادی نظریه های فیلم دوران کلاسیک»، مفتخر به دریافت جایزه کتاب سال سینمای ایران از دیگر مفاخر دانشگاه صدا و سیما بود که در مراسم هفته پژوهش لوح سپاس، جایزه و تندیس ویژه سازمان صدا و سیما را دریافت کرد.

دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما که بهترین پایان نامه های
تحصیلی را در سال ۱۳۹۶ ارئه کرده اند، هم، معرفی و به آنان لوح تقدیر و جایزه اهدا شد.

آقایان و خانم ها حبیب رشیدی، رضا صانعی، ایمان کهوری‌نژاد، مهرداد پشاآبادی، مارال پورحسین زاده، سهیلارمیم، علیرضا علی پورصفاریان، محمد سوران قانعی فرد، میلاد پرور، محمد دیماسی، مرضیه کاظمی، مهدی بهرامی، قادر مصطفایی، رضا اشکی ود، محسن خدابنده نوغایی، فوأد مشایخی ساردویی، حسن صادقی مالواجردی، مسعود رفیعی، سید ماجد موسوی شفیع و علی اصغر موذنی از جمله موفق ترین و برترین دانش آموختگان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در ارائه پایان نامه های تحصیلی بودند.

در پایان مراسم گرامیداشت هفته پژوهش، هم چنین از تازه های انتشارات دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۶ رونمایی شد.

کتاب جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری اثر دکتر حسن خجسته، کتاب براهین اثبات وجود خدا در فلسفه غرب، اثر دکتر سید مجتبی رضوی طوسی،
کتاب رسانه و قدرت، ترجمه دکتر محمدقلی میناوند، کتاب رادیو در عصر دوم؛ چشم‌انداز تولید و پخش رادیو در عصر رسانه های نوین، اثر دکتر محمد اخگری، کتاب مطالعات رسانه ای با مباحث بنیادی، ترجمه حمیدرضا نجفی، کتاب رادیو چیست؟ مجموعه مقالات، اثر دکتر حسن خجسته، کتاب شبکه های اجتماعی و حوزه‌های عمومی، ترجمه دکتر جهاندار امیری، کتاب چالش های فلسفی پیرامون خدا و آفرینش، اثر دکتر عزیزالله سالاری، کتاب درسنامه قرآن و نهج البلاغه، اثر دکتر احمد زرنگار و کتاب آماده سازی استوری برد، ترجمه دکتر ناصر گل محمدی از تازه‌های انتشارات دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۳۹۶ است.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.