تعداد بازدید : 715 - تاریخ خبر : جمعه 3 آذر 1396 - 03:57
آیه الله خاتمی: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران
آیه الله سیداحمد خاتمی عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در دیدار رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، سخنگوی هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری که برای ضبط گفتگویی تلویزیونی به یکی از استودیوهای دانشگاه صدا و سیما آمده بود، پس از حضور در صحن شهدای دانشگاه و قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با رییس و برخی از معاونان و مدیران دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر اسفندیاری گزارشی از تاریخچه و ساختار دانشکده‌ها و رشته‌های تحصیلی دانشگاه ارائه و به نقش کلیدی دانشگاه صدا و سیما در تربیت نیروهای متعهد و متخصص برای رسانه ملی اشاره کرد.

آیه الله سیداحمد خاتمی در این دیدار که محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما نیز حضور داشت گفت: صدا و سیما به عنوان زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران نقش خود را در مقابله با رسانه‌های استکباری و معاند، خوب ایفا کرده است.

امام جمعه موقت تهران افزود: امید ما به شما نیروهای متدین است.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.