تعداد بازدید : 617 - تاریخ خبر : جمعه 3 آذر 1396 - 03:57
آیه الله خاتمی: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران
آیه الله سیداحمد خاتمی عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در دیدار رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: صدا و سیما زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، سخنگوی هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری که برای ضبط گفتگویی تلویزیونی به یکی از استودیوهای دانشگاه صدا و سیما آمده بود، پس از حضور در صحن شهدای دانشگاه و قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با رییس و برخی از معاونان و مدیران دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر اسفندیاری گزارشی از تاریخچه و ساختار دانشکده‌ها و رشته‌های تحصیلی دانشگاه ارائه و به نقش کلیدی دانشگاه صدا و سیما در تربیت نیروهای متعهد و متخصص برای رسانه ملی اشاره کرد.

آیه الله سیداحمد خاتمی در این دیدار که محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما نیز حضور داشت گفت: صدا و سیما به عنوان زبان رسا و موثر جمهوری اسلامی ایران نقش خود را در مقابله با رسانه‌های استکباری و معاند، خوب ایفا کرده است.

امام جمعه موقت تهران افزود: امید ما به شما نیروهای متدین است.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.