تعداد بازدید : 483 - تاریخ خبر : دوشنبه 29 آبان 1396 - 07:08
روابط عمومی
آشنایی مدیران ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با امکانات و قابلیت های آموزشی دانشگاه صدا و سیما
آقایان دکتر اخوان بهابادی معاون آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و مهندس معصومیان مدیر کل گسترش این دانشگاه از فضاهای آموزشی، پژوهشی و حرفه آموزی دانشگاه صدا و سیما دیدار و با رییس دانشگاه، گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، استدیوهای تلویزیونی و رادیویی، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی و حرفه ای در زمینه های فنی و مهندسی، گرافیک و انیمیشن، عروسک سازی و تدوین و تولید محصولات رادیو تلویزیونی، کتابخانه و گنجینه آرشیو و آثار مکتوب و تحقیقات از جمله فضاهای علمی، پژوهشی و کاربردی دانشگاه صدا و سیما بود که هیأت علمی و اجرایی دانشگاه علمی کاربردی کشور از آن ها دیدن کردند و با فرایند آموزشی و حرفه آموزی دانشجویان آشنا شدند.

در این بازدید که آقای خلیل اله بیات، سرپرست مرکز علمی کاربردی رسانه وابسته به دانشگاه صدا و سیما و مدیران آن مرکز، حضور داشتند درباره همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه صدا و سیما در جهت توسعه و ارتقاء فعالیت‌های مرکز علمی کاربردی رسانه مذاکراتی به عمل آمد.

ابتدای امسال، مجوز بسیاری از رشته‌های مرکز علمی کاربردی رسانه به دلیل برخی مسائل و مشکلات از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی لغو شده بود که با پیگیری‌ها و مذاکرات اخیر، زمینه اخذ مجدد مجوز برگزاری آن رشته ها و راه اندازی رشته های جدید فراهم آمده است.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...