تعداد بازدید : 671 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 آبان 1396 - 10:17
نمایش آثار برتر مسابقه عکاسی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما
نمایشگاه آثار برگزیده مسابقه عکاسی عاشورایی "جلوه شور" در دانشگاه صدا و سیما برپاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نمایشگاه به همت کانون هنر های دیجیتال و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی از ۱۷ آبان در سالن ورودی دانشگاه صدا و سیما برپا شده و تا 24 آبان برای بازدید علاقمندان دایر است.

17 اثر نمایشگاه از میان عکس هایی که برای شرکت در مسابقه عکاسی " جلوه شور" با موضوع عاشورای حسینی، ارسال شده بودند از سوی استاد قرآنی داوری و انتخاب شده اند.

سه اثر برگزیده نهایی این مسابقه به ترتیب متعلق به آقایان، روح‌الله دهقانی،
مجید حلوایی و علیرضا وزیری است.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ضمن تقدیر از کانون هنرهای دیجیتال و دانشجویانی که در این مسابقه شرکت کردند، از همه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کند.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.