تعداد بازدید : 808 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 آبان 1396 - 10:07
روابط عمومی
درخشش استاد احمد ضابطی جهرمی، به عنوان افتخار جامعه علمی و دانشگاهی کشور از دانشگاه صدا و سیما
افتخاری دیگر برای دانشگاه صدا و سیما.اثر استاد احمد ضابطی جهرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما، حائز رتبه برتر آثار علمی و دانشگاهی کشور شد.

افتخاری دیگر برای دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما، از میان 243 کتاب داوری شده در سومین دوره انتخاب کتاب های سال اعضاء هیأت علمی دانشگاه های کشور ( نشان علامه دهخدا) کتاب دکتر احمد ضابطی جهرمی، استاد تمام دانشگاه صدا و سیما در زمره هفت اثر برتر و برگزیده مراکز علمی و پژوهشی ایران قرار گرفت.

کتاب " اندیشه ها و پژوهش های سینمایی" حاصل سعی وافر و مجاهدت علمی 9 ساله استاد احمد ضابطی جهرمی، بین سال های 1386 تا 1395 و شامل گزیده مقالات و گفتارهای آموزشی در چهار بخش با عنوان های سینمای مستند، تدوین فیلم، سینما و ادبیات و سینما و تاریخ است.

استاد ضابطی جهرمی در 260 صفحه و 12 فصل این کتاب، گزیده مقالات و گفتارها شامل پژوهش ها، نوشته ها، و سخنرانی های آموزشی در گردهمایی ها، نشست ها و کارگاه های تخصصی دانشگاه های هنری و مراکز علمی، آموزشی و رسانه ی کشور را به رشته تحریر در آورده است.

دکتر ضابطی جهرمی در باره تألیف خود گفت: رویکرد این کتاب آموزشی و پژوهشی است و برای مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته های تلویزیون و سینما می تواند به عنوان منبعی درسی و پژوهشی مورد استفاده و استناد قرار گیرد.

استاد ضابطی افزود: در این کتاب به جنبه های مختلف آموزشی و پژوهشی فیلم سازی مستند، شناخت رابطه سینما و ادبیات کلاسیک فارسی، زیبایی شناسی تدوین فیلم و تاریخ نگاری بصری رسانه تلویزیون، توجه شده است.

در سومین دوره انتخاب کتاب های سال دانشگاه های کشور، کتاب " اندیشه ها و پژوهش های سینمایی" شایسته تقدیر شناخته شده است و ممکن است افزون بر تقدیر از میان هفت اثر برگزیده کشوری، نشان علامه دهخدا را به عنوان نخستین اثر برتر به خود اختصاص دهد.

مراسم اهداء نشان علامه دهخدا، روز چهارشنبه 24 آبان از ساعت 15 تا 17 در سالن جابرابن حیان دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار خواهد شد.

کتاب استاد احمد ضابطی جهرمی را انتشارات رونق به زینت طبع آراسته است و مراسم اهداء نشان علمی علامه دهخدا را همه ساله، انتشارات علمی فرهنگی با مشارکت و حمایت وزارت خانه های علوم، تحقیقات و فن آوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و کار، تعاون و رفاه اجتماعی، برگزار می کند.

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.