تعداد بازدید : 1502 - تاریخ خبر : سه شنبه 16 آبان 1396 - 11:25
فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، تسلیت باد
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاهای خالصانه پیروان و رهروان راه سید و سالار شهیدان کربلا، حضرت امام حسین ع که از اقصی نقاط عالم به خیل عاشقان و مشتاقان زیارت حرم مطهرش در راهپیمایی با شکوه اربعین پیوستند تا برای اسلام و مسلمین و مکتب والای امامت و ولایت، عظمت و افتخار به ارمغان آورند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.