تعداد بازدید : 1675 - تاریخ خبر : یکشنبه 14 آبان 1396 - 11:21
گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی
برای نخستین بار، دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، وقایع راه پیمایی بزرگ و جهانی اربعین را در صحنه رویداد، به زبان انگلیسی برای مخاطبان حوزه برون مرزی، گزارش می کنند.

گروه چند رسانه‌ای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در راه پیمایی اربعین حسینی

این نخستین گروه رسانه ای و اعزامی دانشگاه صدا و سیماست که با عنوان
STT Media Group
از مراسم راه پیمایی اربعین حسینی، در کشور عراق، محتوای متنی و صوتی- تصویری، تهیه کرده و اماکن تاریخی و مذهبی و صحنه‌های معنوی از حرکت زائران، شیفتگان و دلباختگان امام حسین ع و پیروان مکتب ولایت را به تصویر می کشد.

نام این گروه مخفف Seeking The Truth (در جستجوی حقیقت) است و تشکیل این گروه حاصل همکاری و هم‌افزایی تعدادی از دانشجویان دانشکده ارتباطات و دانشکده تولید است که از مدت‌ها قبل برای این سفر برنامه‌ریزی و هماهنگی کرده بودند و دانشگاه صدا و سیما نیز از طرح آنان استقبال و حمایت کرد.

تولید و انتشار متن، تصویر و فیلم های کوتاه به زبان انگلیسی در فضای مجازی برای معرفی اربعین به مخاطبان بین المللی و مسلمان در اقصی نقاط گیتی، و نیز تولید فیلم مستند از اهداف این دانشجویان متعهد و خلاق دانشگاه صدا و سیما در راهپیمایی با شکوه اربعین حسینی است.

معرفی گروه رسانه ای

گزارش از قبرستان وادی السلام

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.