تعداد بازدید : 2092 - تاریخ خبر : شنبه 6 آبان 1396 - 11:08
پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز علمی کاربردی رسانه دانشگاه صدا و سیما
آن دسته از داوطلبان کنکور سراسری که موفق به قبولی در کدرشته محل های انتخابی برای تحصیل در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی نشده اند، می توانند بدون کنکور در مقطع کاردانی رشته های هنری و فنی مرکز علمی کا ربردی رسانه، نام نویسی کنند.

پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز علمی کاربردی رسانه دانشگاه صدا و سیما

به اطلاع می رساند:

داوطلبان فرصت دارند تا روز چهارشنبه دهم آبان 96 13 در رشته های فن اوری رسانه، انیمیشن، بازیگری، خبرنگاری، فیلم نامه نویسی، کمک کارگردانی، تصویر برداری، امور فرهنگی، تهیه و تولید و تدوین، نام نویسی کنند.

مهلت نام نویسی، تمدید نخواهد شد.

نشانی محل ثبت نام : تهران ، کریم خان زند، استاد نجات الهی شمالی، کوچه رهبر، دانشکده علمی کاربردی رسانه

تلفن: 02188920104 و 02188920105

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

باطلاع می رساند ثبت نام در دوره های جدید مهارتی دانشگاه صدا و سیما به زودی آغاز خواهد شد. عناوین این دوره ها به شرح ذیل است:
هفته پایان مهرماه بود، سکوت، تمام وسعت مجموعه آموزشی فرهنگی زیباکنار را فراگرفته بود و صدایی به غیر از آواز پرندگان و غوکان به گوش نمی رسید. اما خواب پاییزی ساح...
رییس دانشکده دین و رسانه قم آثار منفی و تخریبی رسانه های امروز در قالب جنگ نرم را بسیار مخرب تر از سلاح ها و جنگ افزارها توصیف کرد.
مدیرگروه رادیوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما توصیه کرد، سعی کنند فرزند زمانه خود باشند.
قائم مقام خبرگزاری صدا و سیما گفت: رسانه های غربی با عبور از مبحث جنگ نرم، ابتدا تئوری قدرت هوشمند و به تازگی تئوری قدرت هنرمندانه را مطرح کرده اند.