تعداد بازدید : 2689 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 مهر 1396 - 11:25
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما
آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا وسیما، روز چهارشنبه 19 مهرماه برگزار می شود

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما

آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود

زمان: چهارشنبه 19 مهرماه
مکان : دانشگاه صداوسیما

برنامه ها:
_سخنرانی رییس و معاونان محترم دانشگاه
_ جلسات تخصصی با رؤسای محترم دانشکده ها و مدیران گرامی گروه های آموزشی
_آشنایی با کانون ها و تشکل های دانشجویی
_بازدید از شهرک سینمایی غزالی

* حضور همه دانشجویان جدیدالورود در تمام مقاطع تحصیلی الزامی است.
* برای ثبت نام به دفتر امور فرهنگی مراجعه و یا به آی دی تلگرامی @moarefe96 پیام دهید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.