تعداد بازدید : 1904 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 مهر 1396 - 11:25
قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما
آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا وسیما، روز چهارشنبه 19 مهرماه برگزار می شود

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صدا و سیما

آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود

زمان: چهارشنبه 19 مهرماه
مکان : دانشگاه صداوسیما

برنامه ها:
_سخنرانی رییس و معاونان محترم دانشگاه
_ جلسات تخصصی با رؤسای محترم دانشکده ها و مدیران گرامی گروه های آموزشی
_آشنایی با کانون ها و تشکل های دانشجویی
_بازدید از شهرک سینمایی غزالی

* حضور همه دانشجویان جدیدالورود در تمام مقاطع تحصیلی الزامی است.
* برای ثبت نام به دفتر امور فرهنگی مراجعه و یا به آی دی تلگرامی @moarefe96 پیام دهید.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.