تعداد بازدید : 173 - تاریخ خبر : 1396/07/15 - 09:47
مراسم معارفه معاون جدید آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما
دکتر داوود نعمتی انارکی، دانشیار و عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما، به عنوان معاون آموزش و پژوهش این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر اسفندیاری در مراسم معارفه دکتر نعمتی و در جمع همکاران حوزه معاونت آموزش و پژوهش، با تشکراز زحمات و تلاش های انجام شده، آموزش را قلب تپنده دانشگاه خواند.

وی گفت: اگر فرایندهای آموزشی یک دانشگاه، قوی، جدی و منضبط نباشند، فلسفه وجودی آن دانشگاه زیر سوال می رود و اعتبار دانشگاه مخدوش می شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: همه فرایندهای آموزشی و خدماتی که در حوزه آموزش ارائه می دهیم باید به شکلی ساماندهی و بهینه سازی شود که استاد و دانشجو احساس رضایت کنند و این مستلزم مشارکت عموم استادان، معاونان، روسای دانشکده ها و کارکنان و کارمندان دانشگاه است.

دکتر اسفندیاری نقش نیروی انسانی را در کارآمدی و پیشرفت هدفمند دانشگاه، کلیدی دانست و گفت: در چرخه فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، فعالیت تک تک استادان، مدیران و کارکنان دارای اهمیت است و اگر حتی یک کارمند آموزش کار خود را درست انجام ندهد ممکن است در حرکت این چرخه وقفه ایجاد کند.

دکتر اسفندیاری گفت: علت تشکیل این نشست صرفا جنبه تغییر و تحول مدیریت و تشریفات نیست، بلکه جلسه تکریم آموزش و تکریم تک تک اعضای کارکنان محترم حوزه آموزش است که در صف اول ارتباط با استاد و دانشجو هستند و با تعامل صحیح می‌توانند برای این دانشگاه اعتبار و آبرو ایجاد کنند.

رییس دانشگاه صدا و سیما از تلاش و کوشش فراوان و همدلی و همکاری کارکنان و استادان و مدیران در تابستان امسال، به خاطر هم زمانی اجرای طرح های عمرانی و نوسازی و بهسازی تجهیزات دانشگاه و مصاحبه های اختصاصی پذیرش دانشجو، تشکر کرد و افزود: امیدوارم با حضور آقای دکتر نعمتی این همدلی و همکاری افزایش یابد چرا که سوابق پژوهشی، مرتبه علمی، اخلاق و منش و رفتار ایشان برکسی پوشیده نیست و امیدواریم ایشان با تکیه بر تجربیات ارزنده بتوانند با بهره گیری از منابع، فرصت ها و ظرفیت های موجود، به هدف راهبردی ارتقاء جایگاه و اعتبار دانشگاه صدا و سیما به عنوان یک مرکز آموزشی تراز اول در علوم، فنون و هنرهای رسانه ای کمک کنند.

دکتر اسفندیاری از دکتر رضوی طوسی معاون سابق آموزش و پژوهش دانشگاه نیز به نیکی یاد کرد و ایشان را انسانی مخلص و دلسوز و استادی با تجربه دانست که در ادوار مختلف منشاء خدمات ارزشمندی برای دانشگاه بوده اند و انشاءالله در آینده نیز از حضورشان در عرصه‌های دیگر استفاده خواهد شد.

دکترداود نعمتی انارکی هم گفت: بنده از اعتماد جناب آقای دکتر اسفندیاری رئیس محترم دانشگاه نسبت به خود تشکر و قدر دانی می کنم و امیدوارم با استعانت از خداوند متعال و کمک همه دوستان بتوانم در پیشبرد اهداف دانشگاه مفید و مؤثر باشم.

دکتر نعمتی گفت: در دوره مدیریت فعلی دانشگاه، برای نخستین بار، رئیس دانشگاه عضو شورای معاونان سازمان شده اند و ما باید از این فرصت، برای پیشرفت دانشگاه به نحو احسن بهره برداری کنیم.

دکتر نعمتی افزود: در طول شش ماه تصدی دکتر اسفندیاری بر دانشگاه، مطالبات سازمان از دانشگاه افزایش یافته و سازمان برای پاسخ به نیازهای آموزشی ، پژوهشی، تحلیل و ارائه راهبرد کلان، به دانشگاه روی آورده است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما سرعت کار دانشگاه در این دوره را ستود و گفت: همه ما باید برای تحقق اهداف راهبردی سازمان و دانشگاه خود را با این سرعت تطبیق دهیم.

وی افزود: برخود لازم می دانم از دکتر رضوی طوسی، تشکر و قداردانی کنم زیرا ایشان فردی بسیار دوست داشتنی هستند وخودم را شاگرد ایشان می دانم.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.