تعداد بازدید : 1671 - تاریخ خبر : دوشنبه 10 مهر 1396 - 12:44
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا وسیما

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی دکتر داود نعمتی انارکی را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه و محسن شاکری نژاد را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه منصوب کرد.

در حکم دکتر نعمتی انارکی آمده است:

بروز رسانی و ارتقاء کیفی آموزش ها، بهینه سازی فرایندهای ار ائه خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی،  بازنگری رشته های موجود و راه اندازی رشته ها و گرایش های جدید متناسب با اولویت ها، ارتقاء سطح علمی پایان نامه ها متناسب با نیازهای سازمان، تقویت نظم، احترام و انضباط در محیط آموزشی و اداری،  گسترش ارتباط و تعامل موثر با وزارت علوم تحقیقات و فناوری و فراهم آوردن مقدمات تفکیک معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی در ساختار اداری دانشگاه از جمله اولویت‌های آن معاونت است.

دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما از تلاش  آقایان دکتر مجتبی رضوی طوسی معاون سابق آموزش و پژوهش دانشگاه و دکتر جواد طباخی معاون سابق  آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه در مدت تصدی مسئولیت های فوق قدردانی و برای آنان از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون آرزو کرده است.

دکترداود نعمتی انارکی حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)
دکتر محسن شاکری نژاد حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.