تعداد بازدید : 1935 - تاریخ خبر : دوشنبه 10 مهر 1396 - 12:44
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا وسیما

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی دکتر داود نعمتی انارکی را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه و محسن شاکری نژاد را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه منصوب کرد.

در حکم دکتر نعمتی انارکی آمده است:

بروز رسانی و ارتقاء کیفی آموزش ها، بهینه سازی فرایندهای ار ائه خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی،  بازنگری رشته های موجود و راه اندازی رشته ها و گرایش های جدید متناسب با اولویت ها، ارتقاء سطح علمی پایان نامه ها متناسب با نیازهای سازمان، تقویت نظم، احترام و انضباط در محیط آموزشی و اداری،  گسترش ارتباط و تعامل موثر با وزارت علوم تحقیقات و فناوری و فراهم آوردن مقدمات تفکیک معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی در ساختار اداری دانشگاه از جمله اولویت‌های آن معاونت است.

دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما از تلاش  آقایان دکتر مجتبی رضوی طوسی معاون سابق آموزش و پژوهش دانشگاه و دکتر جواد طباخی معاون سابق  آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه در مدت تصدی مسئولیت های فوق قدردانی و برای آنان از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون آرزو کرده است.

دکترداود نعمتی انارکی حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)
دکتر محسن شاکری نژاد حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.