تعداد بازدید : 2159 - تاریخ خبر : دوشنبه 10 مهر 1396 - 12:44
روابط عمومی دانشگاه
انتصاب در دانشگاه صدا وسیما

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی دکتر داود نعمتی انارکی را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه و محسن شاکری نژاد را به سمت سرپرست معاونت آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه منصوب کرد.

در حکم دکتر نعمتی انارکی آمده است:

بروز رسانی و ارتقاء کیفی آموزش ها، بهینه سازی فرایندهای ار ائه خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی،  بازنگری رشته های موجود و راه اندازی رشته ها و گرایش های جدید متناسب با اولویت ها، ارتقاء سطح علمی پایان نامه ها متناسب با نیازهای سازمان، تقویت نظم، احترام و انضباط در محیط آموزشی و اداری،  گسترش ارتباط و تعامل موثر با وزارت علوم تحقیقات و فناوری و فراهم آوردن مقدمات تفکیک معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی در ساختار اداری دانشگاه از جمله اولویت‌های آن معاونت است.

دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما از تلاش  آقایان دکتر مجتبی رضوی طوسی معاون سابق آموزش و پژوهش دانشگاه و دکتر جواد طباخی معاون سابق  آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه در مدت تصدی مسئولیت های فوق قدردانی و برای آنان از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون آرزو کرده است.

دکترداود نعمتی انارکی حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)
دکتر محسن شاکری نژاد حکم انتصاب(جهت رویت تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید)

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.