تاریخ خبر:‌جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۰۹۰
اطلاعیه
آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صدا و سیما صبح روز شنبه اول مهر برگزار می‌شود.

همراه با تجلیل از پیش‌کسوتان دانشگاه، تقدیر از دانش‌آموختگان برتر و معرفی استادان افتخاری جدید.
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)