تعداد بازدید : 918 - تاریخ خبر : 1396/06/24 - 05:00
اطلاعیه
پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، آخرین مهلت برای پذیرش از متقاضیان ورود به دانشگاه در مقطع کاردانی حرفه ای ورودی مهر ٩٦، پنج شنبه ٢٣ شهریور ماه می باشد.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.