تاریخ خبر:‌جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ - بازدید:‌۲۵۶۴
اطلاعیه
پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، آخرین مهلت برای پذیرش از متقاضیان ورود به دانشگاه در مقطع کاردانی حرفه ای ورودی مهر ٩٦، پنج شنبه ٢٣ شهریور ماه می باشد.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...