تعداد بازدید : 1066 - تاریخ خبر : چهارشنبه 22 شهریور 1396 - 04:48
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه
قابل توجه دانشجویان ساکن در خوابگاه شهید آوینی : فهرست اتاق بندی خوابگاه شهید آوینی برای نیمسال اول 96-97 در کانال معاونت فرهنگی و دانشجویی درج شده است . لذا دانشجویان عزیز برای اطلاع از شماره اتاق خود به این کانال مراجعه کنند .

قابل توجه دانشجویان ساکن در خوابگاه شهید آوینی :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.