تعداد بازدید : 1301 - تاریخ خبر : شنبه 18 شهریور 1396 - 08:39
اطلاعیه مرکز علمی کاربردی رسانه
تمدید مهلت ثبت­ نام از داوطلبان متقاضی پذیرش دوره های کاردانی فنی و حرفه­ ای نظام آموزش مهارتی، مهرماه سال 1396

قابل توجه علاقمندان به تحصیل در رشته های فنی، هنری و فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی رسانه، وابسته به دانشگاه صدا و سیما:

مهلت ثبت نام مقطع کاردانی تمدید شد.

با عنایت به اتمام زمان ثبت­ نام از داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ­ای نظام آموزش مهارتی این دانشگاه در تاریخ 24 مرداد 96 و نظر به تقاضای مکرر داوطلبان، دوره مذکور، براساس هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان سنجش آموزش کشور، مقرر شده است امکان نام نویسی برای افرادی که به هر دلیلی موفق به ثبت­ نام و پذیرش در دوره های مذکور نشده­ اند از روز یکشنبه مورخ 96/6/19 لغایت روز چهار­شنبه مورخ 96/6/22 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور (www.sanjesh.org) فراهم شود.

مرکز آموزش علمی کاربردی رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.