تعداد بازدید : 737 - تاریخ خبر : 1396/06/18 - 08:39
اطلاعیه مرکز علمی کاربردی رسانه
تمدید مهلت ثبت­ نام از داوطلبان متقاضی پذیرش دوره های کاردانی فنی و حرفه­ ای نظام آموزش مهارتی، مهرماه سال 1396

قابل توجه علاقمندان به تحصیل در رشته های فنی، هنری و فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی رسانه، وابسته به دانشگاه صدا و سیما:

مهلت ثبت نام مقطع کاردانی تمدید شد.

با عنایت به اتمام زمان ثبت­ نام از داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ­ای نظام آموزش مهارتی این دانشگاه در تاریخ 24 مرداد 96 و نظر به تقاضای مکرر داوطلبان، دوره مذکور، براساس هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان سنجش آموزش کشور، مقرر شده است امکان نام نویسی برای افرادی که به هر دلیلی موفق به ثبت­ نام و پذیرش در دوره های مذکور نشده­ اند از روز یکشنبه مورخ 96/6/19 لغایت روز چهار­شنبه مورخ 96/6/22 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور (www.sanjesh.org) فراهم شود.

مرکز آموزش علمی کاربردی رسانه

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...