تعداد بازدید : 640 - تاریخ خبر : شنبه 18 شهریور 1396 - 10:06
عید غدیر مبارک

فرا رسیدن هیجدهم ذی الحجه، سالروز عید سعید غدیرخم، روز اکمال دین مبین اسلام و آغاز ولایت عهدی انسان کامل، امیرالمؤمنین، حضرت علی علیه السلام و تداوم رسالت حضرت ختمی مرتبت، نبی مکرم اسلام، محمد مصطفی، صلی الله علیه و آله و عید عدالت و امامت و ولایت بر عاشقان و شیفتگان اسلام ناب محمدی مبارک باد.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.