تعداد بازدید : 136 - تاریخ خبر : 1396/06/18 - 10:06
عید غدیر مبارک

فرا رسیدن هیجدهم ذی الحجه، سالروز عید سعید غدیرخم، روز اکمال دین مبین اسلام و آغاز ولایت عهدی انسان کامل، امیرالمؤمنین، حضرت علی علیه السلام و تداوم رسالت حضرت ختمی مرتبت، نبی مکرم اسلام، محمد مصطفی، صلی الله علیه و آله و عید عدالت و امامت و ولایت بر عاشقان و شیفتگان اسلام ناب محمدی مبارک باد.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...