تعداد بازدید : 471 - تاریخ خبر : 1396/06/13 - 09:59
اجرای عملیات بازسازی و بهسازی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، بازسازی و بهسازی می شوند.

معاون برنامه ریزی مالی و پشتیبانی دانشگاه صدا و سیما گفت: بازسازی و بهسازی خوابگاه ها از حدود ۲۰ روز پیش آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید پایان خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خراسانی افزود: تعمیرات اساسی تاسیسات، رنگ آمیزی و تجهیز خوابگاه های شهید نظام دوست، شهید آوینی و خوابگاه حضرت فاطمه زهرای خواهران، شامل بهسازی سیستم روشنایی، فن کوئل ها، چیلرها، کابینت‌ها، کاشی کاری و ترمیم سرویس‌های بهداشتی، تجهیز اتاق ها و بهسازی فضاهای باز خوابگاهی از جمله عملیات بازسازی خوابگاه هاست که تاکنون حدود ۵۰ درصد آن به پایان رسیده است.

خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما در مجموع با بیش از هفت هزارمتر زیربنا و 172 اتاق، 470 دانشجو را پوشش می دهند.

معاون برنامه ریزی مالی و پشتیبانی دانشگاه صدا و سیما در بازدید از روند اجرایی بازسازی خوابگاه ها، ضمن قدردانی از حمایت‌های مهندس شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان، ابراز امیدواری کرد: با تخصیص کامل بودجه اختصاص یافته، خرید لوازم و تجهیزات مورد نیاز خوابگاه ها نیز تحقق یابد.

خراسانی از همکاری و مساعدت ویژه آقایان، محمدی، مدیر کل برنامه ریزی و بودجه، مرتضوی، مدیر کل امور کالا و معینی، مدیر کل پشتیبانی و خدمات سازمان برای اجرای طرح های نوسازی و تجهیز دانشگاه صدا و سیما تشکر کرد.

وی افزود: در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید رنگ‌آمیزی، تعمیر تأسیسات و بهینه سازی و تجهیز فضاهای آموزشی دانشکده علمی کاربردی رسانه نیز در دستور کار است و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی مورد نیاز، عملیات اجرایی ترمیم و بازسازی این دانشکده هم به زودی پایان یابد.

تعمیرات اساسی تاسیسات و بازسازی و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما نخستین بار، پس از حدود ۱۰ سال انجام می شود.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...