تعداد بازدید : 1170 - تاریخ خبر : دوشنبه 13 شهریور 1396 - 09:59
اجرای عملیات بازسازی و بهسازی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، بازسازی و بهسازی می شوند.

معاون برنامه ریزی مالی و پشتیبانی دانشگاه صدا و سیما گفت: بازسازی و بهسازی خوابگاه ها از حدود ۲۰ روز پیش آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید پایان خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خراسانی افزود: تعمیرات اساسی تاسیسات، رنگ آمیزی و تجهیز خوابگاه های شهید نظام دوست، شهید آوینی و خوابگاه حضرت فاطمه زهرای خواهران، شامل بهسازی سیستم روشنایی، فن کوئل ها، چیلرها، کابینت‌ها، کاشی کاری و ترمیم سرویس‌های بهداشتی، تجهیز اتاق ها و بهسازی فضاهای باز خوابگاهی از جمله عملیات بازسازی خوابگاه هاست که تاکنون حدود ۵۰ درصد آن به پایان رسیده است.

خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما در مجموع با بیش از هفت هزارمتر زیربنا و 172 اتاق، 470 دانشجو را پوشش می دهند.

معاون برنامه ریزی مالی و پشتیبانی دانشگاه صدا و سیما در بازدید از روند اجرایی بازسازی خوابگاه ها، ضمن قدردانی از حمایت‌های مهندس شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان، ابراز امیدواری کرد: با تخصیص کامل بودجه اختصاص یافته، خرید لوازم و تجهیزات مورد نیاز خوابگاه ها نیز تحقق یابد.

خراسانی از همکاری و مساعدت ویژه آقایان، محمدی، مدیر کل برنامه ریزی و بودجه، مرتضوی، مدیر کل امور کالا و معینی، مدیر کل پشتیبانی و خدمات سازمان برای اجرای طرح های نوسازی و تجهیز دانشگاه صدا و سیما تشکر کرد.

وی افزود: در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید رنگ‌آمیزی، تعمیر تأسیسات و بهینه سازی و تجهیز فضاهای آموزشی دانشکده علمی کاربردی رسانه نیز در دستور کار است و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی مورد نیاز، عملیات اجرایی ترمیم و بازسازی این دانشکده هم به زودی پایان یابد.

تعمیرات اساسی تاسیسات و بازسازی و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما نخستین بار، پس از حدود ۱۰ سال انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.