تعداد بازدید : 3516 - تاریخ خبر : شنبه 11 شهریور 1396 - 01:50
روابط عمومی دانشگاه
قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما

قابل توجه پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما:

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما عزیزان، به آگاهی می‌رساند زمان ثبت نام حضوری روز سه‌شنبه مورخ 1396/6/21 لغایت روز چهارشنبه مورخ 1396/6/22 می‌باشد.

اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.