تعداد بازدید : 237 - تاریخ خبر : 1396/06/10 - 07:33
روابط عمومی دانشگاه
عید سعید قربان مبارک
فرا رسیدن عید سعید قربان، عید شرافت بنی آدم و جشن عبادت و اطاعت و بندگی خالق یکتا و رهایی از اسارت نفس را تبریک و تهنیت عرض می کنیم.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما.

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...