تعداد بازدید : 255 - تاریخ خبر : 1396/05/29 - 12:53
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه عنوان : ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی
جلسه دفاع از پایان نامه رشته : مخابرات -سیستم

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

نظری:« ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس»

دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی

رشته : مخابرات - سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمدرضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- دکتر سبقتی

مدیر جلسه : دکتر بابک حاجی باقز نائینی

دوشنبه  مورخ 96/05/30 ساعت 14:30

سالن  نمایش یک کتابخانه

کتاب «رادیو در عصر دوم» تالیف دکتر محمد اخگری و کتاب «جامعه شناسی انتقادی تبلیغات تجاری» در انتشارات دانشگاه صداوسیما منتشر شد
آیین آغاز سال تحصیلی97 - 1396 با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه صدا وسیما برگزار شد.
جدول زمان بندی مراجعه داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 به دانشگاه صدا و سیما
طی حکمی از سوی دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری به سمت «رئیس دانشگاه صدا و سیما» منصوب شد.
تجلیل از آقای داوود میرباقری، کارگردان برجسته میهن اسلامی و خالق آثار ماندگار " امام علی ع" و " مختار" و اهدا لوح و حمایل استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به ای...