تعداد بازدید : 1730 - تاریخ خبر : یکشنبه 29 مرداد 1396 - 12:53
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه عنوان : ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی
جلسه دفاع از پایان نامه رشته : مخابرات -سیستم

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان پایان نامه :

نظری:« ارائه یک روش برای بهبود زمانبندی شبکه های LTE و بررسی تاثیر آن بر کیفیت سرویس»

دانشجو: سعید مسلم خانی نعمتی

رشته : مخابرات - سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمدرضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- دکتر سبقتی

مدیر جلسه : دکتر بابک حاجی باقز نائینی

دوشنبه  مورخ 96/05/30 ساعت 14:30

سالن  نمایش یک کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.