تعداد بازدید : 387 - تاریخ خبر : 1396/05/15 - 05:12
روابط عمومی دانشگاه
تشکیل جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما
نخستین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما در دوره جدید با حضور همه اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، آقایان، مهندس شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی رسانه ملی، دکتر دارابی معاون امور استان‌ها و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر خجسته عضو هیأت امناء و هیأت علمی دانشگاه، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی در هیأت امناء و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر ضابطی جهرمی استاد تمام دانشگاه، دکتر رضایی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما عضو کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما هستند.

در این جلسه در باره برنامه راهبردی دانشگاه، بودجه سال ۹۶، ساختار تشکیلاتی جدید دانشگاه، آیین‌نامه‌های اداری و مالی، تقاضای تمدید خدمت رسمی آزمایشی و تعویق بازنشستگی برخی استادان و جذب هیأت علمی جدید بحث و گفتگو و تصمیماتی اتخاذ شد.

ادامه مذاکره درباره برخی موضوعات به جلسه آینده موکول شد.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.