تعداد بازدید : 171 - تاریخ خبر : 1396/05/15 - 05:12
روابط عمومی دانشگاه
تشکیل جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما
نخستین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما در دوره جدید با حضور همه اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، آقایان، مهندس شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی رسانه ملی، دکتر دارابی معاون امور استان‌ها و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر رضی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر خجسته عضو هیأت امناء و هیأت علمی دانشگاه، دکتر مظاهری نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی در هیأت امناء و عضو هیأت علمی دانشگاه، دکتر ضابطی جهرمی استاد تمام دانشگاه، دکتر رضایی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما عضو کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صدا و سیما هستند.

در این جلسه در باره برنامه راهبردی دانشگاه، بودجه سال ۹۶، ساختار تشکیلاتی جدید دانشگاه، آیین‌نامه‌های اداری و مالی، تقاضای تمدید خدمت رسمی آزمایشی و تعویق بازنشستگی برخی استادان و جذب هیأت علمی جدید بحث و گفتگو و تصمیماتی اتخاذ شد.

ادامه مذاکره درباره برخی موضوعات به جلسه آینده موکول شد.

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید