تعداد بازدید : 205 - تاریخ خبر : 1396/04/26 - 06:01
روابط عمومی دانشگاه
اطلاعیه
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما

با حضور جناب آقای دکتر اسفندیاری رییس محترم دانشگاه صدا و سیما
و معاونان محترم دانشگاه برگزار می شود.

زمان: چهارشنبه ۲۸ / ۴ / ۹۶ ساعت ۱۱ تا 13

مکان: ورک شاپ دانشگاه

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.