تعداد بازدید : 165 - تاریخ خبر : 1396/04/21 - 04:53
روابط عمومی دانشگاه
آغاز نصب تجهیزات اینترنت خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مدیر خدمات فنی و انفورماتیک این دانشگاه گفت: نصب این تجهیزات از خوابگاه شهید آوینی آغاز شده است و تا آغاز سال تحصیلی جدید خوابگاه های شهید نظام دوست و فاطمه الزهرای خواهران نیز از این امکانات بهره مند خواهند شد.
مهندس غائبی افزود: با نصب لینک وایرلس و تجهیزات فنی جدید، مشکل اختلالات اینترنتی خوابگاه ها، حل خواهد شد.
بعد مسافت و ساختمان های بلند مرتبه حد فاصل ساختمان مرکزی دانشگاه صدا و سیما و خوابگاه ها در گذشته ارتباطات اینترنتی خوابگاه ها را مختل کرده بود.

مدیر خدمات فنی و انفور ماتیک دانشگاه صدا و سیما با تشکر از همکاری و حمایت مدیران و کارشناسان انفورماتیک سازمان،
ابراز امیدواری کرد: با نصب و راه اندازی تجهیزات جدید و ارایه خدمات اینترنتی، دانشجویان گرامی، بیش از پیش از سرویس دهی مناسب، بهره من شوند.

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.